Hei alle sammen.

Onsdag 30. mars 2011, hadde vi en kjempeflott tur til Tore Kydlands Tempo-samling på Vikeså. Det var et imponerende skue med godt over 130 Tempoer i ulike modeller. Her var noe for enhver smak, og vi fikk en hyggelig og informativ omvisning av Tore.

Turen gikk veldig greit, og vi takker Terje for sikker og god kjøring begge veier med minibussen. Takk også til resten av turkomiteen, Benjamin og John K. for opplegget. Vi dro fra Vigeland kl. 16 og var framme på Vikeså snaue to timer senere. Deretter var det mat på Esso-stasjonen på Vikeså to-tre kilometer før gården til Tore Kydland.

De som var med på turen var;

Oddvar Nilsen, Arild Tharaldsen, Roy Tjøm, John Kristiansen, John Njerve, Terje Nygård, Benjamin le Maitre, Robert Larsen, Paul Oddvar Nilsen, Arnfinn Hægeland, Tore Foss, Bente Marie Fardal, Karsten Alfredsen, Arild Birger Hansen og Roar Greipsland.

Bilder fra turen er lagt ut på bildegalleriet, flere kommer etterhvert.