Hei alle gode Tempo-venner!

Nå har vi klar sesongens kjøreturer. Som dere ser, så har vi litt av hvert å by på. Vi kjører fast på onsdagene denne sesongen, med avgang fra SPAR på Vigeland kl. 18.00.

Når det på slike dager skal kjøres til steder i Lindesnes, eller i Lyngdal, legges naturlig nok turen via Spangereid. Da må dere i Spangereid være klar ved bensinstasjonen sånn ca. 18.15.
Vi har satt opp en turansvarlig for hver tur. Dersom du som er satt opp som turansvarlig, ikke kan være det denne dagen, må du selv sørge for å finne en som kan ta ansvaret. Kan være lurt å melde inn nytt navn i god tid til Roar (90870708) sånn at vi kan informere. Turansvarlig tar avgjørelsen om tur/eller ikke i tilfelle regnvær, sørger for å vite hvor turen skal gå hvilke veier vi skal kjøre på, osv.
Endringer kan forekomme.

5.april fortsetter vi dugnaden for å få slutt på gesims og gulv. Pølser? Kanskje! Ansvalig for kanskjepølsefest; Jan Ola.

19.april. Årets første kjøretur for Lindesnes Tempoklubb går selvsagt til Lindesnes fyr. Ansvarlig: Tore Foss

26.april. Torfinn har sagt ja til å ta oss i mot på hytta hans. Møt opp på SPAR kl. 18.00. Ansvarlig; Roy Tjøm.

30.april. OBS!! Dette er en SØNDAG. Vi skal ta kjøreturen til Søgne, med omvisning på reketråleren TEMPO. Dette må gjøres på en søndag, fordi reketråleren ellers er på fiskefeltet hele uka. Avgang fra Vigeland kl. 14.00. Ansvarlig; Dan Larsen

3.mai. Åpen kjøredag. Ansvarlig, David Larsen.

10.mai. Vi skal til AMFI-senteret i Mandal. Ansvarlig: Arve Lindland.

16.mai. Vi drar SELVSAGT på årets store happening, til Snadderkiosken i Kristiansand. Vi kommer tilbake til klokkeslett osv.

24. mai. Vi skal kjøre tur til hytta til Roy. Den ligger et stykke innforbi Holmenfoss kro, på østsiden av Trysbakken. Ansvarlig; Oddbjørn Lamo.

31. mai. Åpen kjøredag. Ansvarlig; John Kristiansen.

2.-4.juni Dalen Tempoklubb inviterer til treff. Treffplass blir som før på Buøy Camping. tlf. 450 21 326

7. juni. Vi kjører til Spilling Rivefabrikk i Vigmostad. En virkelig anbefalt tur, med masse lokal industrihistorie. Ta med 50 kroner, beløpet det koster å få en minneverdig omvisning på rivefabrikken. Ansvalig; Rune Juliussen.

14. juni. Åpen kjøretur. Ansvarlig; Arnfinn Hægeland.

16.-18.juni. Jubileumstreff på Lista, hos Farsund og Lyngdal Tempoklubb som fyller 25 år. Møt opp flest mulig denne helga, dette blir moro. Vi kjører i samlet flokk fra Vigeland, via Spangereid, videre over heia til Lyngdal og så til Lista. Vi kommer tilbake mer mere info når det nærmer seg.

21. juni. Vi besøker treskulptør Harald Skeie på Skeie i Harkmark. Jeg har laget reportasjer på denne fyren et par ganger, og det kan jeg si; Dette er mektig imponerende!! Når Olav Thon bestiller selvportrett i tre, sier det en del. Ansvarlig; Øystein Thompson.

28. juni. Åpen kjøredag. Ansvarlig; Tor Strandmyr.

30.juni. SOMMERFEST, med stooor basar! Trolig i sjøbua hos Roar. Hold uansett av kvelden! Vi begynner kl. 19.00

1. juli. Kanaldagen i Spangereid.

Vi tar kjøreferie i juli måned.

2.august. Kjøretur til Jan Ola i Holum. Ansvarlig: Melvin Kleiven.

9. august. Sommertoget kommer til Marnardal stasjon. Dette blir et stort opplegg med NRK, og vi kommer tilbake med mer detaljert program, klokkeslett osv.

11.-13. Skal være treff hos Felle Tempoklubb, Felle i Telemark. Vi har foreløpig fått lite info om dette treffet.

16. august. Absolutt INGEN aktivitet. Ingen tør kjøre tur to dager før årets store tur til Danmark, av frykt for havari, skjæring og all muligens trøbbel 🙂smiley

18.-20. august. Vi drar til DANMARK!! Info om klokkeslett, osv kommer noen dager før avgang. Bensinansvarlig; Rune Juliussen. Slepetau; Roar Greipsland. Mye moro; Øystein Thompsen, Resepsjon; Roy Tjøm,

23. august. Vi drar til det alltid populære turområdet, Skrelia i Lyngdal. Ansvarlig, Paul Oddvar Nilsen.

30. august. Åpen kjøretur. Ansvarlig; Audun Akersmyr.

3.september. Denne søndagen drar vi til Dyrskue i Lyngdal. Forøvrig sesongens siste kjøretur, før vi igjen starter opp med mekkekveldene på klubbhuset.